Ik ben iemand met een grote interesse in de ander. Wat beweegt iemand? Wat maakt dat iemand doet wat hij of zij doet? En waarom? Vanuit een oprechte nieuwsgierigheid treed ik een ander tegemoet. Ik zie mogelijkheden in iedereen en help de ander deze te ontdekken en te ontplooien.

Het leven kan een enorme zoektocht zijn, en soms lukt het je even niet het leven goed te leven. Het kan zijn dat je vastloopt, dat kan privé zijn, op je werk, of allebei. Misschien heb je het gevoel dat je opgebrand bent? Zijn er zaken uit je verleden waar je nog hinder van ondervindt? Het kan allemaal en je hoeft daar niet mee te blijven zitten. We kunnen samen kijken waar je tegen aan loopt, wat je zou willen veranderen. En belangrijker nog, hoe je zaken kunt voorkomen in de toekomst. Alles zit al in je en soms heb je hulp nodig om het te vinden of tot uiting te laten komen. Wat ik belangrijk vind is om een basis van veiligheid en vertrouwen te creëren. Mijn empathisch vermogen maakt dat ik snel inzicht heb in de emotionele behoeftes en zorgen van de ander. Ik heb oog voor de ander, en ik geef aan wat ik zie en wat mij opvalt. Je kan ervan op aan dat ik zaken bespreekbaar maak en confronteer. Ik hou ervan om mensen weer in contact te brengen met zichzelf. Alle lagen van zichzelf tegen te komen, confronterend, maar zo leerzaam. Pas als je op jezelf durft te vertrouwen gaat het goed. Je hoeft niet de beste te zijn, maar wel de beste versie van jezelf!

Ik heb ervaring in coaching op privé-, dan wel werk gerelateerd, verzuimbegeleiding, re-integratie-trajecten & trainingen.