Mijn naam is Pauline Vittali. Mijn naam doet anders vermoeden, maar ik ben geboren en getogen in Amsterdam. Nadat ik mijn man heb leren kennen, ben ik verhuisd naar een dorp, getrouwd en moeder geworden van twee prachtige dochters waar ik bijzonder trots op ben. Ik heb inmiddels een leeftijd bereikt waardoor ik kan zeggen dat ik ervaringsdeskundige ben geworden in een aantal zaken die het leven je geeft. Het maakt dat ik mezelf erg goed heb leren kennen, dat ik door schade en schande heb geleerd wat ik wel en niet kan en, misschien wel het belangrijkste, vooral niet wil. Het leven heeft me af en toe flink laten struikelen, maar opstaan met een salto is ook een kunst die ik steeds beter kan.

Ervaring
Ik heb een management achtergrond en heb 20 jaar verschillende leidinggevende functies gehad in het bedrijfsleven, momenteel werk ik als teammanager bij een Alarmcentrale waar verschillende soorten hulp in binnen- en buitenland wordt verleend. Ik haal altijd heel veel voldoening uit het coachen en begeleiden van mensen. Een logisch gevolg voor mij is om dit onderdeel uit mijn werk als zelfstandige te gaan doen. Ik heb verschillende opleidingen, trainingen en cursussen gedaan, ik ben van mening dat ik door mijn brede achtergrond de ander kan helpen met de zoektocht die het leven soms kan zijn.

Wil je meer weten? Bekijk eens mijn LinkedIn profiel.